Услуги

Селидба на Куќи & Станови

Нудиме услуги за селидби на стан, куќа, деловен простор – од многу мали до многу големи објекти. Без разлика на тоа каква услуга ви е потребно и дали ви е потребно преместување на работи во друга просторија, стан, град или држава, нашата компанија ви нуди максимално професионална соработка.

Селидба на Фирма

Селидбата на фирма е многу повеќе од преместување на работите од една до друга локација. Ние го штедиме вашето време, а селидбата ја вршиме ефикасно, одговорно и со вистинските решенија, со цел да бидете задоволни од нашите услуги, од моментот кога нѐ контактирате па сѐ до успешното реализирање на соработката.

Селидба на магацин

Покрај сите услуги, нудиме и комплетна селидба на магацински простор. Без разлика на големината на магацинскиот простор, можете да бидете безгрижни бидејќи целата селидба и транспорт ќе бидат направени во најкраток можен рок, во согласност со професионалните стандарди.

ТРАНСПОРТ СКОПЈЕ​

Покрај сите услуги, нудиме и комплетна селидба на магацински простор. Без разлика на големината на магацинскиот простор, можете да бидете безгрижни бидејќи целата селидба и транспорт ќе бидат направени во најкраток можен рок, во согласност со професионалните стандарди.

ТРАНСПОРТ МАКЕДОНИЈА​

Покрај сите услуги, нудиме и комплетна селидба на магацински простор. Без разлика на големината на магацинскиот простор, можете да бидете безгрижни бидејќи целата селидба и транспорт ќе бидат направени во најкраток можен рок, во согласност со професионалните стандарди.