Транспорт Македонија

Сѐ што треба да направите е да ни се јавите, да закажете бесплатна проценка кај нашиот агент и останатото препуштете ни го нам.

Она по кое се разликуваме е разбирањето и прилагодувањето на потребите на клиентите. Без разлика дали услугата ја нудиме на голема корпорација, мало претпријатие или физичко лице, ние се трудиме да се организираме спрема условите кои клиентите ги поставуваат. На тој начин селењето, траспортот или превозот на робата се разликува според тоа што секоја продавница, фирма, компанија работи со различна роба, материјали, алати или услуги. Исто така, селењето се разликува и доколку се врши за студенти, деловни лица или на пример колекционери. Секој клиент содржи или работи со различни работи, мебел, опрема и затоа самата селидба се прилагодува на ситуацијата. Селењето се разликува и по локацијата, односно без разлика дали е во прашања зграда од 10 ката, мала куќа или модерен деловен објект, можете да бидете сигурни дека нашите искусни работници успешно ќе ја завршат работата.

Вршиме превоз на роба на следниве релации:

*Вршиме превоз од сите долунаведени релации до Скопје, како и останати релации по ваши потреби.

 • Скопје – Тетово 
 • Скопје – Куманово
 • Скопје – Велес
 • Скопје – Гостивар
 • Скопје – Кичево
 • Скопје – Маврово
 • Скопје – Дебар
 • Скопје – Крива Паланка
 • Скопје – Пробиштип
 • Скопје – Делчево
 • Скопје – Берово
 • Скопје – Струмица
 • Скопје – Дојран
 • Скопје – Неготино
 • Скопје – Кавадарци
 • Скопје – Прилеп
 • Скопје – Битола
 • Скопје – Охрид
 • Скопје – Струга
 • Скопје – Ресен
 • Скопје – Штип
 • Скопје – Свети Николе
 • Скопје – Македонски Брод
 • Скопје – Гевгелија