СИГУРЕН ПРЕВОЗ, БРЗА ДОСТАВА.

Со BO – DI – TREJD заборавете на грижите и стресот при селењето. Поседуваме Лиценца за јавен превоз на стока низ Македонија, а вршиме превози и во странство.

СЕЛИДБИ

Услугата вклучува: пакување на мебел, складирање на роба и предмети, демонтажа и монтажа на мебел, превоз на специјален терет, носење на работи на депонија. Тим и опрема: пријатни агенти, професионален тим, тапацирани возила, коректни услови, бесплатно советување, гаранција на сите услуги.

ТРАНСПОРТ

Поседуваме нови товарни возила за брз превоз на роба, чија максимална носивост изнесува 1,9 тони. Сите возила се специјално опремени и наменети за селидби. Нудиме локален превоз на роба и селидба до 1,9 тони низ Скопје, меѓуградски превоз низ Македонија и меѓународен превоз.

ПАКУВАЊЕ И ЗАШТИТА

Нашите вработени со задоволство безбедно ги пакуваат и заштитуваат вашиот мебел и сите потребни работи, доколку сакате. Спрема вашите работи секогаш се однесуваме како да се лично наши. Материјалите за пакување вклучуваат картонски кутии, стреч фолија, фолија со воздушни меурчиња и ребрест картон.

Зошто BO - DI - TREJD?

ДОВЕРБА

BO – DI - TREJD е лиценцирана компанија за селидби, транспорт и превоз која се карактеризира со професионален однос кон клиентите, висок квалитет на услуги, сигурност и доверба.

КВАЛИТЕТ И СИГУРНОСТ

Благодарение на квалитетната, посветената и пред сѐ чесната работа, многу брзо се истакнавме на пазарот и денеска успешно ги услужуваме клиентите низ цела Македонија, но и во странство.

повеќегодишно искуство

Повеќе од 17 години работната политика и цел на нашиот тим е да воспостави нови стандарди во областа на селидбите и транспортот, како и воедно да го подигне квалитетот на услугата на највисокото ниво.